sorry

Fan vilket tråkigt inlägg det innan blev, I´m so sorry! Kommer igen snart, nu ska jag fylla år tänkte jag! :)

hurra hurra hurra hurra!

Idag fyller jag år, det firar jag med att rensa klädkammaren samt ta hand om smutstvätten. Det är alltså såhär det är att fira födelsedag när man är vuxet? igår blev jag dock firad av min familj, mamma och syster. Det var mysigt! vi åt en supergod tårta som jag bakat (och som jag ska äta upp resten av idag) samt så fick jag ett presentkort från Gina Tricot och en fin mugg och en klänning som jag suktat efter länge :) 
Idag har jag fått ca 40 teckningar med huvudfotingar av Doris, alla föreställer mig och de är mycket färgglada vilket jag tar som en komplimang!
Jag har även bestämt att jag ska köpa en födelsedagspresent åt mig själv, en crosstrainer. Nu är det tack och hej till muffinsmage och volangarmar! Starka snygga muskler och en välmående kropp vill jag ha!

Jag fick en så fin kommentar idag av en helt okänd person under inlägget om amningen vilket gjorde mig glad! Så skönt att få respons på det man skriver och veta att nån faktiskt är intresserad!

Så fort jag vet hur man lägger in bilder på bloggen ska jag visa mina fynd jag gjort på FB!

(Emma, hjälp!)

När katten (Daddy O) är borta...

Dansar (vitlöks)råttorna (dvs. jag och Doris) på bordet ) O HATAR vitlök (vampyr?) och gör grimaser bara det luktar vitlök i huset, och jag och Doris älskar vitlök. Så medan O jobbar kväll ska här ätas vitlöksmarinerad fläskytterfilé med potatis, broccoli och brunsås. MUMMA!!!


Hoppas ni antecknar nu, det här var ett såndäringa, very important inlägg ;)

Ja just det!

Har ju börjat shoppa en del kläder till barnen och upptäckte att jag är väldigt intresserad av fina barnkläder så som Blingo , Villervalla, Me&I och favoriten Polarn o Pyret, eller PO.P som de också kallas. Vill ni se bilder på fynden? kommer npg lägga ut dem ändå, så frågan kan vara retorisk;)
Btw, den som vill bjuda mig på en schysst blogdesign som t.ex. Bambi eller LadyDahmer har så ja tack, och som tack kan du få en kram. en virituell eftersom jag inte gärna kramas IRL.

R.I.P amningen, du har varit en fin vän.

Idag är dagen då jag la ner amning. Bubbi är 3½ månad och har vägrat att amma i 1½ vecka nu, så fort han ser bröstet så skriker han, och sååå fula kan de inte vara att han är rädd för dem... Gissar på att han är lat bekväm, för let´s face it, ingen vill ju kämpa för mat om man kan få den i ett jämt flöde utan ansträngning.
Först tänkte jag slå på stora trumman och ringa amningshjälpen och så, men efter en halvtimmes pumpande fick jag ut ca 20ml.Orka.  Under denna halvtimme stod dessutom Doris brevid och sa "Du kan va bajs, bajsmamma, kissmamma. mamma du kan va bajs,, mamma mamma mamma" (typ) och Bubbi låg och gnällde brevid, När Bubbi började gallskrika och Doris hoppade upp och ned och skrek "BAAAAAAAAJS,mamma mamma BAAAAAJS" så kände jag att nej. Jag lovade mig själv att amma så länge det funkade och funkar det inte längre så ska jag inte må dåligt över det, i allafall inte så dåligt som jag gjorde när Doris var liten (pga problem med sköldkörteln kunde hon inte suga förrän hon var 3v ca och då hade vi övergått helt till flaskmatning)
Även om det känns sorgligt att this is it ( i och med att vi inte ska ha fler barn så var det här första och enda gången jag  ammade.) så vägrar jag må dåligt. Jag ska fokusera på mig själv nu. Så från och med 27e så är det LCHF och pilates som gäller, jag ska fokusera på att bli en välmåede och stark mamma.

Vilket blaj- inlägg det blev.. ja ja, ni får stå ut ;) (de få som finns kvar)


RSS 2.0