Jaha ja....

JAg vet inte om jag nämnt detta, men Doris har körtelfeber...  Inte den roligaste sjukdomen som finns. Idag blev hon lite värre så off we go till vårdcentralen, eller "ha! trodde du du skulle få vård"- centralen. Vi blev tillsagda, " ja det var ju en sorglig historia att Doris fått blåsor i halsen, i gommen, insidan av kinderna, tungan, tandköttet och läpparna (ungen har större läppar än Dolly Parton) och oj va jobbigt att hon magrat av, och ja ögonen som nästan är helt röda av alla brustna blodkärl ser ju läskiga ut och vad tokigt att hon inte vill äta eller dricka men gå hem och vila, det är allt ni kan göra!"
Jaha?! en treåring som inte äter, som har ont i hela kroppen och har så ont i munnen att hon inte vill dricka, allt det plus feber är det bara att rycka på axlarna åt?
Litar INTE på vårdcentralen här... men vi gör det vi alltid gör, vi ger massa vätska hemma, regelbundna panodildoser och imorrn ska jag ringa barn. Enda fördelen med att vara rutinerad på att ha ett supersjukt bar; man vet när man kan stanna hemma och när man bör åka in. och dessutom har jag direktnumret till barnmottagningen på vårt sjukhus.
Så imorrn blir det nog en tur dit....


Dagens "detta skulle jag aldrig berätta för min sambo":
Jag har handlat kläder på Polarn o pyrets MEGAREA för 3000riksdaler!

Dagens vita lögn:
Älskling jag köpte kläder till barnen på Polarn o Pyret idag.
. jaha vad gick det på? frågade mannen.
eeeh, några hundra bara! sade hon som kommer hamna i helvetet.Don´t try this at home!!

Som alla vet så utför vi "genusmänniskor" expriment på våra barn. Och eftersom jag är en sån människa så  över jag på mina barn. Jag sätter på min dotter en flygplanströja och sen ifall hon "grow a pair" och nu, nu har vi börjat testa ROSA på sonen. Vi började smått med en napp med rosa detaljer, sen tog vi en rosa napphållare (assnygg från Katvig). Eftersom snoppen inte trillat av efter detta (kollade flera gånger, man har ju hört rykten) sen provade vi en rosa body men efter det ville vi vänta några veckor så hn inte fick några men, ja förutom de psykiska... men ingen hände, så nu....
tada! 
Alla kroppsdelar är intakta, ha gråter inte mer än vanligt och han är dessutom jävligt gullig!  Men det är kanske inget man ska prova själv hemma, om man inte har full beredskap dvs...(Inlägget kan innehålla spår av cynism och ironi)

Ohmmmgjiiii!!!

(OMG) Just hemkommen från Polarn o pyrets och deras MEGAREA, 50% på det mesta. Så det blev dels shopping på deras hemsida men även deras butik.
Nu har barnen massa fina kläder! :)

Imorgon börjar dessutom Villervallas rea, farligt ;)

skynda fynda! :)


Stuff I found on the web

Jag vill bara tipsa alla om second hand! framförallt barkläder, de är härligt mjuka och om det funnit nåt medel i kläderna som kan ge upphov till irritation så är det borttvättat. Superbra! Sen är dte bra för miljön också och det gillar :) Jag köper mest kläder från Polarn o pyret och Me&I begagnat, för det är oftast de som håller för fler än ett barn (och kanske några till). jag har fyndat massor fint till båda barnen och Bubbi som växt från 74 till 86 på en månad hade total klädtorka och Doris växte från 104 till 110 nyss och det hade vi inga kläder i! Så det var bara att sätta sig framför Facebook, som har jättebra köp och sälj-grupper, och shoppa! Inte mig emot ;)

Köpte två nya garderober till båda barnen för ca 1200kr och då har jag sålt av lite också för ca 700lkr, så det gick på ca 500kr för två nya garderober, det är inte heöt fel!

Ni som inte gillar att handla secondhand, eller inte kan pga pälsdjursallergi kan komma billigt undan genom att gå in på Mansondust blogg som nästintill dagligen tipsar om olika reor, kampanjer och erbjudanden och dessutom är hon generös med olika rabattkoder som hon får av olika affärer! Superbra :) dessutom säljer hon av sina fyra barns snygga kläder till och från och då gäller det att vara snabb så kan man fynda :D

Bubbi i en seconhandshoppad body, ser knappt använd ut och kostade 50kr med porto!Nyvaken bebis i Facebook- fyndet :)

VIKTIGT!

<div><a href="http://unicef.se/ad/5F0493?target=/gavoshop"><img width="160" height="210" src="http://banners.unicef.se/banner-vatskeersattning-160-210.jpg" alt="Jul 2011"></a></div>
Gaaah får inte in bilden... måste gå nån kurs i det här snart, men läs länken nedanför och se hur ni kan hjälpa till!


Info om hur du kan sprida glädje/ skänka nötcreme hittar du här

RSS 2.0