Jag lever! typ...

Jag har varken rymt till en öde ö eller blivit tagen av Aliens, Jag pluggar och vårdar sjukt barn! Nu är dock Baby A frisk (peppar peppar) och har varit på dagis idag!
Jag har pluggat, ganska mycket till och med. Däremot somnade jag vid databordet, pannan rakt ner i skivan och vaknade tio min senare. Då gick jag och satte mig i soffan för att läsa och vaknar upp när Baby A och Daddy O kommer hem, en och en halv timme senare, suck!!!
Nu är kära systeryster här och springer fram och tillbaka till tvättstugan och kollar Baby A åt mig när jag pluggar.
Missar Chuck och CSI idag (buhu buhu) men SKA se Medium och då ska jag vara KLAR med hemtentan, sådeså!

Jag har börjat fundera på julklappar också, Baby A vill så gärna ha en Buzz Lightyear så jag funderar på en sån åt henne. Största problemet är nog min systerson, den pubertala rock/punkstjärnan  på 14 år.... Band T-shirts, yet again? Fast å andra sidan, han brukar tydligen prata om mig bland sina kompisar, jag är tydligen hans punkiga moster, det tycker jag rockar fett! Plus att han är det roligaste fikasällskapet jag haft någonsin!  Vi är typ på samma våglägn och det skiljer ju bara (!) 11år mellan oss. Enda gången jag var pinig (pinsam) var när jag sa, det var ju fan nyss du låg i mitt knä och jag matade dig med nappflaska, framför en klasskompis... Då var jag lite mindre punk tror jag....


Åh! Dagens "Jag mötte Lassie"- moment!
En tjej vars blogg jag läser och har gjort ganska länge gick in och kommenterade på MIN blogg!!!! EN kändis!!! wohoo!!!! 
Ett litet steg osv... HAde jag kunnat hade jag gjort så där flashigt så ni hade kunnat trycka på " Emma- om man mognar ruttnar man" grej så kom ni till bloggen, tyvärr är jag ap- usel på sånt så jag länkar såhär: http://emmavestergaard.blogg.se/ 
Ni kan väl låtsas att ni tryckte på namnen och samtidigt förundrades över hur man kan vara så kick- ass på bloggrejjer? Snälla?

Nej nu ska jag skriva om metaforer, undrar om man får pluspoäng när man analyserar Galenskaparnas texter? Jag tänker iallafall försöka!

Snart ger jag upp...

Idag har jag haft kontakt med mina lärare, jag ligger efter med 2 hemtentor, har två till som ska in denna vecka, jag har missat två seminarier via nätet och det systemet VÄGRAR att funka! varje gång jag loggar in så blir heeela datorn svart, mycket spännande.
Har dessutom missat en inlämningsuppgift och har ett seminarie imorrn och ett på torsdag, på torsdag har jag dessutom tandläkarn också så det missar jag. på fredag har jag en deadline på en hemtenta som ska vara på 6- 8 sidor. En baggis! om det inte hade varit så att Baby A är återigen sjuk med 40 graders feber utan adress, sk aringa barn imorrn och se om vi får komma dit och då kanske vi blir inlagda.
Just nu skulle jag vilja vara lyxhustru i Hollywood, jag skulle till och med kunna gifta mig med Paul Anka. Så skönt om mitt största bekymmer skulle vara att jag inte ser trädgårdskillens röv när jag sitter på altanen och dricker Pina Coladas....


SUCK!!!

åter en sak jag finner puckad

Fick en kommentar när jag precis fått baby A av en gammal jobbarkompis, jag och baby A var på stan och jobbarkompisen ville kolla på A. hon kollar ner i vagnen och utbrister "Hon har ju killkläder på sig" mitt svar: "jaaa?" motreplik "ja just det, ni har ju en såndär unisex- bebis!"- sen går hon vidare där står jag med halvöppen mun och är totalt förvirrad?
Ja vårt barn är en unisex- bebis, alla barn kan leka med henne och både jag och hennes pappa kan uppfostra henne, bra va?

Duktighetsfaktorn är inget för mig!

Något jag inte står ut med och kommer nog aldrig göra är dessa kommentarer om hur "duktiga" vi tjejer är när vi sköter hemmet.
typ "idag har jag haft maginfluensa och nästan svimmat men jag passade på att putsa fönstrena och skrubba toan med tandborste. Sa jag förresten att jag gjorde en Porter- stek också med hemmagjorda kroketter?" och sen blir kommentaren från nån: "vad duktig du är, gumman! fortsätt vara sådär bra!" Och jag känner mest, är du duktig eller vansinnig om du fixar och trixar och pysslar och donar när du kanske egentligen borde ta det lugnt eller mysa med sina barn?
Jag städar väl också men herregud, är jag sjuk eller trött så skiter jag i det just då, vill baby A leka istället, då gör vi det!
Jag tycker inte såna självuppoffrande människor är ett dugg duktiga, snarare puckade!

Som vanligt!

Som vanligt så glömmer jag bort bloggen, förlåt!!!
Jag sitter och läser diverse asbra, kloka och banbrytande bloggar så mitt "idag har jag pluggat" känns ganska oviktigt.
Jag har nyss vaknat upp från halsflussen from hell (tror det var det!) hade en sänka på 105 och högt blodtryck, i vanliga fall ska sänkan ligga på 10 och i vanliga fall har jag lågt blodtryck. så jag blev beordrad sängläge i en vecka FY FAN VAD SEGT!!!!
Idag är baby A på dagis så jag och Daddy O ska möblera om, vi bor tre pers och en katt i en tvåa på 69kvm... hur vi än möblerar förvandlas inte lägenheten till en trea på 80kvm, konstigt....

Jag skulle spy galla över något när jag loggade in men jag kommer inte ihåg vad det var, tar det sen!
Ha en bra onsdag!

RSS 2.0