Jag lever! typ...

Jag har varken rymt till en öde ö eller blivit tagen av Aliens, Jag pluggar och vårdar sjukt barn! Nu är dock Baby A frisk (peppar peppar) och har varit på dagis idag!
Jag har pluggat, ganska mycket till och med. Däremot somnade jag vid databordet, pannan rakt ner i skivan och vaknade tio min senare. Då gick jag och satte mig i soffan för att läsa och vaknar upp när Baby A och Daddy O kommer hem, en och en halv timme senare, suck!!!
Nu är kära systeryster här och springer fram och tillbaka till tvättstugan och kollar Baby A åt mig när jag pluggar.
Missar Chuck och CSI idag (buhu buhu) men SKA se Medium och då ska jag vara KLAR med hemtentan, sådeså!

Jag har börjat fundera på julklappar också, Baby A vill så gärna ha en Buzz Lightyear så jag funderar på en sån åt henne. Största problemet är nog min systerson, den pubertala rock/punkstjärnan  på 14 år.... Band T-shirts, yet again? Fast å andra sidan, han brukar tydligen prata om mig bland sina kompisar, jag är tydligen hans punkiga moster, det tycker jag rockar fett! Plus att han är det roligaste fikasällskapet jag haft någonsin!  Vi är typ på samma våglägn och det skiljer ju bara (!) 11år mellan oss. Enda gången jag var pinig (pinsam) var när jag sa, det var ju fan nyss du låg i mitt knä och jag matade dig med nappflaska, framför en klasskompis... Då var jag lite mindre punk tror jag....


Åh! Dagens "Jag mötte Lassie"- moment!
En tjej vars blogg jag läser och har gjort ganska länge gick in och kommenterade på MIN blogg!!!! EN kändis!!! wohoo!!!! 
Ett litet steg osv... HAde jag kunnat hade jag gjort så där flashigt så ni hade kunnat trycka på " Emma- om man mognar ruttnar man" grej så kom ni till bloggen, tyvärr är jag ap- usel på sånt så jag länkar såhär: http://emmavestergaard.blogg.se/ 
Ni kan väl låtsas att ni tryckte på namnen och samtidigt förundrades över hur man kan vara så kick- ass på bloggrejjer? Snälla?

Nej nu ska jag skriva om metaforer, undrar om man får pluspoäng när man analyserar Galenskaparnas texter? Jag tänker iallafall försöka!

Kommentarer
Postat av: Joel

Hmmm, den där tjejen känner jag lite ;D

2010-12-03 @ 14:42:54
URL: http://joelsunderbara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0